STELA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 421 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Stela. Meer weten? Ontdek meer

10 sep 2022 om 19:58 Lekker eten,snelle levering!
9 sep 2022 om 13:23 Normaal is jullie eten altijd 5 sterren waard, de durum was weer geweldig maar op de pizza zaten stukjes eierschaal en was de saus die we als extra vroeger er niet bij.
4 sep 2022 om 20:59 Levering was veel sneller dan aangegeven in de app. Frieten waren helemaal plat, zelf terug moeten bakken.
29 aug 2022 om 20:23 Super
28 aug 2022 om 20:58 Bezorgtijd langer dan 90 minuten, afgesproken tijd overschreden met 20 minuten. Niet alle pizza’s waren zoals besteld . Bijvoorbeeld geen extra salami op pizza mafiosa zoals besteld.
28 aug 2022 om 20:22 Eten was lekker, wel lang leveringstijd. Besteld rond 18.00u en pas eten om 19.50u
22 aug 2022 om 1:42 was snel geleverd maar niet wat ik besteld had, jammer want meestal wel goed.
21 aug 2022 om 22:56 Potje looksaus vergeten!
19 aug 2022 om 22:23 3 keer zo lang als vermeld
19 aug 2022 om 14:49 Slechtste pizza die ik ooit gegeten heb , we vragen 3 pizza’s met kip en bbq saus en doen gewoon over de hele pizza cocktail saus
15 aug 2022 om 19:23 We zijn nu 2 uur verder en hebben nog geen eten gezien. 2x gebeld met de zaak en 2x antwoord, ze zijn onderweg. Jammer...