STELA

STELA Stela Eindhout

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 364 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Stela. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 6:35 Veel te duur voor wat je krijgt.grote kebab was kleine denk ik.potjes zijn ook gehalveerd in grote.en ge moet voor 25 euro bestellen om te leveren.veel te duur
16 mei 2022 om 12:46 De frietjes mochten iets harder gebakken zijn, maar wel super snel
13 mei 2022 om 20:02 Echt super lekker
10 mei 2022 om 10:22 Pizza, bakje frietkebab en een kleine kebab op een half uurtje geleverd gisteren. Kei lekkere pizza's (elke keer weer) Kebabvlees is ook echt een van de beste uit de buurt! en gesmaakt dat het heeft!
4 mei 2022 om 2:09 Het eten was klaar op de gevraagde afhaaltijd. Ook nog goed warm en heel lekker
29 apr 2022 om 22:08 1st keer besteld en super pizza.enkel de saus bij de frietjes was verkeerd mayonaise inplaats van joppiesaus. Maar al de rest heel goed.
24 apr 2022 om 22:46 de bestelling was vlug thuis en de bezorger was beleefd en vriendelijk , het eten vond ik heel lekker zoals altijd
21 apr 2022 om 18:13 Altijd in orde
21 apr 2022 om 12:20 Alles was in orde ENKEL WAS ONS DRINKEN ER NIET BIJ..
19 apr 2022 om 9:13 Ik bestel om 19:00 om een bestelling aan te krijgen om 20:00. En pas om 20:45 is ons eten aangekomen. Jammer dat we zoveel op voorhand besteld hadden en dan nog langer moeten wachten. Het eten was wel lekker zoals altijd.
4 apr 2022 om 21:17 Op maandag was een super snelle levering. De pizza en bakje friet kebab was lekker.
4 apr 2022 om 14:26 knappe bezorger