STELA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 659 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Stela. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 1:14 Hele lekkere pizza's. Ik had gasten uit Nederland en die vonden de pizza's erg lekker. Voor mij staan ​​ze op nummer 1.
13 jul 2024 om 19:20 Dat is al de tweede keer dat ik bestel en dat mijn eten smaakt alsof er een bak zout op gevallen is. Ni te eten!!
5 jul 2024 om 20:44 Tip top in orde
5 jul 2024 om 13:45 De medewerkers zijn erg vriendelijk en hun nieuwe baas, een lieve en vriendelijke vrouw, staat op nummer één.
30 jun 2024 om 20:33 Weer verkeerde bestelling geleverd. Vorige keer namen ze op, nu 10 keer gebeld en niemand neemt de telefoon op dus had iemand geen eten.
27 jun 2024 om 8:15 Zeer vriendelijk en lekker.
16 jun 2024 om 20:49 Eten was niet lekker, 1,5 uur moeten wachten
14 jun 2024 om 22:43 Leker
27 mei 2024 om 15:42 Het is al een aantal keer geweest dat ik iets bestel en als mededeling erbij zet in drukletters zonder ui dan heb ik WEL ui Wij hebben 1 uur moeten wachten eer wij onze bestelling thuis hadden gekregen... Tip... bel de mensen indien vertraging
26 mei 2024 om 19:37 Pizza margaritha kan je natuurlijk niet verprutsen maar de pizza hawaï was niet lekker en we hadden ook een bakje friet mix besteld en de frietjes waren bijna niet gebakken, gewoonweg slecht dus pppfffff daar betaal je dan zoveel geld voor,
17 mei 2024 om 20:14 Leeker
16 mei 2024 om 4:43 Als je de keuze krijgt dingen toe te voegen of weg te laten in een bestelling lees dan ook de bestelling